Mobila la comanda

Home /  Mobila la comanda

Mobilier la comandă

Transformăm mobilarea spațiului într-o experiență plăcută. Echipa noastră cu o experiență de peste 10 ani realizează produsele de mobilă la comandă în aproximativ 10 zile de la lansarea comenzii.

Raportul calitate/preț al mobilierului la comandă realizat de compania noastră este unul din cele mai competitive pe piață.

mobiler1

De ce să alegi mobila la comandă de la noi ?

Pe langă realizarea efectivă a mobilierului vă punem la dispoziție servicii de consultanță gratuită. Ne asigurăm că  mobila comandată  se integrează perfect din punct de vedere aspect și ergonomic cu locuința sau spațiul ce urmează a fi amenajat.

CERE OFERTA !

Lucrări realizate

Ce ne recomanda ?

Garanția prețului

Compania noastră garantează clienților un preț corect și competitiv pe piată pentru mobila la comandă realizată. Cere o cotație de preț acum pentru a te convinge !

Garanția serviciului

Mobilierul la comandă realizat în fabrica noastră beneficiază de toată atenția cuvenită, nicio piesă de mobilier nu iese din producție fără realizarea controlului de calitate.

Garanția calității

Produsele de mobilier realizate de către noi beneficiază de o garanție de minim 2 ani. Oferim servicii de post-garanție pentru mobila la comanda tuturor clienților noștrii.

Lucrarile noastre

Ce spun clienții de mobila la comanda realizata de noi

, Petru Borion

Foarte seriosi, eventualele modificare pe care le doriti se remediaza rapid fara nici un cost suplimentar.

, Ioana Andrei

Echipa de profesionisti! Am fost foarte incantata de executia dormitorului executat pentru bebelusul meu abia adus pe lume. Masa de infasat este superba. Sunt o mama fericita

, Ion.B

Super servicii, super promptitudine si preturi rezonabile !

, Luiza Ungureanu

Suntem foarte multumiti de serviciile oferite. Comandam mobila pentru tot apartamentul si pana acum nu am intamplinat neplaceri. Va recomandam cu drag MobilaKoncept. Va multumim frumos!