MOBILĂ BUCĂTĂRIE

Home /  Mobila la comanda /   MOBILĂ PENTRU CASĂ /  MOBILĂ BUCĂTĂRIE

1.Schita                           2.Proiect                 3.Executie

proiect-bucatarie-mare Kmob-mobila-bucatarie-tapet

 

 

 

Bucataria este în general piesa de rezistență într-o casă deoarece cea mai mare parte a timpului îl petrecem aici. Din acest motiv mobila de bucătărie este proiectată având un grad maxim de ergonomie optimizând spațiul existent cat mai eficient posibil.  Mobilierul de bucatarie este accesorizat cu feronerie de înalta calitate pentru a-i oferi durabilitate crescută în timp, direct proporțională cu modul intens de folosire.  Paleta coloristică a mobilei pentru bucătărie este extrem de variată pentru a nu întampina probleme în a asorta mobilierul cu gresia, faianța și accesoriile din bucatăriile dumneavoastră.

Vrei și tu?

Cere gratuit o ofertă de preț pentru mobila de bucatarie, iar noi îți vom răspunde în maxim 24 ore

Cere oferta !

Soluții de organizare pentru bucatarii

Lucrăm cu cele mai noi și moderne accesorii pentru mobila de bucatarie .

Sistem Servo Drive pentru mobila de bucatarieCos jollySisteme de amortizare bucatarieSisteme deschiere mobila bucatarieOrganizare sertare bucatarieCos gunoiIluminare cu led pentru bucatarie 

blaturi-bucatarie

Blaturi mobila de bucatarie

Blaturile au un rol foarte important în bucatarie, estetic și funcțional ele sunt indispensabile.

Blaturi termorezistente

Blaturile de bucătărie termorezistente sunt disponibile în varianta de 28mm și 38mm grosime. Principala calitate a acestora este rezistența la temperaturi înalte, acest lucru fiind posibil datorită laminarii cu HPL.

Blaturi din materiale compozite

Blaturile tip compozit (Corian, Kerrock, HiMacs) au calitarea de a putea fi realizate în diverse forme, atât termoformate cât și la dimensiuni non-standard ale căror îmbinări devin invizibile datorită procesului de lipire.

Materiale

Realizăm mobila de bucatarie cu orice material disponibil pe piață la cererea dvs.

PAL Melaminat, MDF, HPL, HDF

Peste 100 de nuanțe disponibile. Paletarul de culori actualizat la zi vă este prezentat în momentul finalizării ofertei.

 materiale-pal

electrocasnice-incorporabile

Electrocasnice incorporabile

Plite, cuptoare, hote, chiuvete și frigidere…

Vă consiliem gratuit pentru alegerea celor mai potrivite electrocasnice pentru bucataria dvs. Integrăm produsele electrocasnice perfect în mobilier, astfel încât designul și funcționalitatea să vă mulțumească deplin.

Mese și scaune de bucatarie

Cele mai noi și moderne soluții

Orice bucătărie include și un spațiu de luat masa. În amenajarea mobilierului pentru bucatarie se pune accent principal pe masă și scaune, acestea putând imprima un caracter familial sau formal, în funcție de modelul ales.

 mese-scaune-bucatarie

desene-ceas

Decorare ambientală

Desene pe pereți

Pictura pe pereți vine să înlocuiască banalul foto-tapet sau colantul printat. Echipa de tineri artiști poate aduce un plus de culoare și decor, transformând astfel casa dumneavoastră într-un cămin unic și deosebit.