MOBILĂ DORMITOR

Home /  Mobila la comanda /   MOBILĂ PENTRU CASĂ /  MOBILĂ DORMITOR

1.Schita                           2.Proiect                 3.Executie

Dormitorul este ce mai intimă și caldă încăpere a casei, locul unde va încărcați bateriile pentru o nouă zi, de aceea trebuie mobilat în funcție de necesitățile dvs. pentru a optimiza la capacitate maximă spațiul.

Vă oferim o gamă variată de modele de paturi și saltele pentru a satisface gusturile și nevoile tuturor clienților. Produsele realizate de noi reprezintă cu siguranță alegerea optimă.

În dormitor trebuie creată o ambianță cât mai odihnitoare și romantică ce vă deconectează de stresul cotidian acumulat. Alegearea culorilor joacă de asemenea un rol foarte important în dormitor. Mobilierul realizat de ABI Mobilier îndeplinește cu succes toți factorii necesari.

Vrei și tu ?

Cere gratuit o ofertă de preț, iar noi îți vom răspunde în maxim 24 ore

Cere oferta !

saltele

Saltele

Saltele cu plasă de arcuri, arcuri independente, material memory-foam, latex, eliocel și fibră de cocos

Oricât de bine este mobilat și aranjat un dormitor, fără un suport pentru dormit de calitate, experiența dvs. nu va fi una pozitivă.Vă propunem spre achiziționare numai saltele atestate în cadrul UE, toate având cel mai bun raport calitate-preț existent pe piața din România.

Dormitoare pentru copii

Realizate conform normelor Uniunii Europene

Designul mobilierului pentru copii trebuie să țină cont de normele de siguranță impuse de UE. Trebuie evitate pe cât posibil colțurile în unghi de 90 grade și șuruburile la vedere ce pot cauza grave accidente copilului dvs. De asemenea materialele și substanțele din care se realizează mobila de copii trebuie să nu provoace alergii celui mic.

 dormitoare-copii

Desene pe pereți

Pictură decorativă pentru camera celor mici

Oferim o gamă de servicii noi de amenajare interioară și anume pictarea pereților interiori și exteriori cu vopseluri acrilice. Această tehnică vă asigură un ambient plăcut și original, dar în același timp unic, picturile fiind realizate manual. Cu siguranță camera celor mici va avea o amprentă unică și personală.