MOBILĂ LIVING

Home /  Mobila la comanda /   MOBILĂ PENTRU CASĂ /  MOBILĂ LIVING

1.Schita                           2.Proiect                 3.Executie

Living-ul este încăperea care face o prima impresie oricărui musafir și este in general și mica noastră oază de relaxare după o zi extenuantă. Living-ul sau sufrageria este locul unde familia se reunește, se distrează și se relaxează.

O zonă bună de relaxare unde puteți viziona un film, un meci sau chiar puteți organiza mici petreceri. De aceea mobilierul pentru living (sufragerie) trebuie sa fie practic si de o simplitate elegantă.

Modernizarea sau amenajarea livingului trebuie să țină cont în primul rand de principala destinație a acestuia.

Vrei și tu mobila pentru living?

Cere gratuit o ofertă de preț, iar noi îți vom răspunde în maxim 24 ore

Cere oferta !

canapele-living

Canapele living

Canapele, colțare și fotolii…

Livingul în general ca design se învarte în jurul spațiului de relaxare ce este asimilat cu canapeaua, colțarul și fotoliile. Mobila de living trebuie sa fie perfect integrata cu spatiul dvs.Propunerile noastre țin cont de raportul calitate-preț. Nu întotdeauna calitatea unei canapele este regăsită în prețul de achiziție. Pentru acest lucru ABI Mobilier vine în ajutorul dvs. cu cele mai inovatoare soluții.

Scaune și mese living

Mese și scaune clasice sau moderne

Eleganța și funcționalitatea sunt cele două elemente în atenția cărora echipa noastră de design vă poate propune un set ce se asortează cât mai bine mobilierului de living ce urmează a fi realizat.

 scaune-mese-living