MOBILIER BIROU

Home /  Mobila la comanda /  MOBILIER BIROU

Soluții complete

Departamentul de achiziții din cadrul companiei noastre a inițiat colaborări cu o serie de producători de echipamente și accesorii complementare mobilierului de birou. Criteriul principal al selecției îl reprezintă calitatea deosebită a produselor și nu în ultimul rând raportul calitate-preț.

În acest sens, oferim clienților nostri posibilitatea de mobilare integrală a spațiului de lucru (scaune, canapele, măsute, cuiere, etc.) cât și accesorizarea acestuia (prize de lucru încastrate, organizatoare dosare, sisteme operaționale de închidere, elemente de siguranță, etc.)

Primul pas…

Cere gratuit o ofertă de preț pentru mobilierul de birou dorit

Cere oferta !

mobilier-birou

Mobila de birou

Preț corect și competitiv

Practicând prețuri competitive, Promitem realizarea mobilierului necesar desfăsurării activității indiferent de tipul acesteia (restaurant, hotel, farmacie, clinica, etc) la prețuri corecte. Alegerea materialelor pentru mobilier cât și dimensionarea corectă a acestuia, pot influenta costul mobilierului.

Materialele revolutionare (HPL, Hi-macs, Corian, piatră natura sau compozit) pot atrage priviri și aprecieri din partea persoanelor pretențioase, însă prin utilizarea materialelor comune (PAL melaminat, MDF) putem crea un spațiu de lucru utilizând cât mai puține resurse financiare.

Optimizarea spațiului de lucru

Soluții de amenajare inteligente

Oferind servicii de proiectare 3D, clienții noștri își pot face o idee exactă cu privire la asezarea mobilierului de birou în spațiul destinat. Astfel, putem plasa cât mai eficient și ergonomic mobilierul de birou fără a influenta în mod negativ atât designul dorit cât și procesul de lucru în care sunt implicati utilizatorii.

 optimizare-mobilier

garantia-icon

Garanție & post-garanție mobilier birou

Mobilierul de birou realizat de noi are o perioadă minimă de exploatare de 7 ani și este garantat pentru o perioadă de 24 luni din momentul achiziției.

Obiectul garanției îl reprezintă posibilele defecțiuni ale sistemelor și accesoriilor utilizate, deteriorarea elementelor constructive, vicii ascunse, etc.

Asigurăm servicii de post-garanție pentru tot mobilierul achizitionat, pe toată perioada de exploatare a acestuia.

Împreună pentru dezvoltare

Un partener de încredere

Producem și comercializăm mobilier de birou pentru o serie de societăți comerciale, ajutând astfel la o dezvoltare armonioasa a business-ului ce îl intreprind.

Seriozitatea și calitatea serviciilor ne recomandă în stransa legatură pe care o avem cu partenerii nostrii.

 evoluam