MOBILIER OPERAȚIONAL

Home /  Mobila la comanda /   MOBILIER BIROU /  MOBILIER OPERAȚIONAL

Eficiență și optimizare

Oferim soluții complete la prețuri decente !

Mobilierul operațional face parte din categoria mobilierului de natură comercială. Mobilierul realizat de noi respectă standardele privind optimizarea și organizarea spațiului de lucru, facilitând lucrul în echipă și utilizarea eficientă a punctelor de interes comun.

Proiectarea mobilierul operațional poate fi facut atât pentru spații compartimentate cât și pentru cele în format open-space, optimizând astfel spațiul la capacitate maximă, asigurând confortul necesar operatorilor în vederea creșterii productivității.

 

Accesorii organizare

Mobilierul operațional poate fi accesorizat cu o serie de elemente ce vin în ajutorul utilizatorului în vederea crearii unui spațiu de lucru adecvat.

Suporții de monitor reglabili fac utilizarea acestuia mai ușoară, prizele încastrate ajută la conectarea diverselor electronice la rețeaua electrică fără a fi incomodat de existența cablurilor în exces.

Scaune operaționale

Lucrul la birou implică petrecerea unei perioade îndelungată de timp așezat pe un scaun, acest lucru influențând starea de confort la nivelul coloanei vertebrale.

Prin urmare, pentru a evita apariția sau dezvoltarea problemelor de spate, este important să alegem un scaun de birou ergonomic ce susține poziția corectă a utilizatorului.