RECEPȚII ȘI CONFERINȚĂ

Home /  Mobila la comanda /   MOBILIER BIROU /  RECEPȚII ȘI CONFERINȚĂ

Recepții

Promovare prin design

Într-o companie, prima impresie creată vizitatorului este data de mobilierul din recepție.

Odata cu proiectarea eficienta din punct de vedere al funcționalitații, designul atrăgător creează un impact pozitiv asupra imaginii companiei. Recepțiile realizate de noi îmbină utilul cu plăcutul.

Alegeți mobila noastră și cu siguranță nu veți fi dezamăgiți.

 

Personalizare mobilier

La realizarea mobilierului tinem cont de elementele de branding specifice companiei. În acest sens venim in ajutorul dumneavoastră cu servicii de producție publicitară (litere volumetrice, printuri digitale, volumetrie 3d).

Iluminare

Iluminarea reprezinta o solutie optima de imbunatatire a designului. Tehnologia LED este cea mai utilizata datorita rezistentei in timp cat si a impactului pozitiv dat de lumina rece generata


 

Scaune vizitator

In alegerea scaunelor potrivite pentru zonele de asteptare&conferinta, tinem cont de imbinare intre estetic si functional, pastrand totodata si echilibrul intre calitate si pret.

Mese de conferință

In proiectarea meselor de conferinta tinem cont de cateva elemente prinvind functionalitatea acesteia: alocarea unui spatiu suficient fiecarui ocupant, realizarea produsului intr-o forma eficate pastarii contactului vizual permanent intre ocupanti, integrarea mobilierului in spatiu destinat.