MATERIALE UȘI GLISANTE

Home /  Mobila la comanda /   USI GLISANTE /  MATERIALE UȘI GLISANTE

Profile

Multiple culori disponile

Puteți personaliza designul ușilor glisante fie că vorbim de uși cu rol de separare fie despre uși pentru dressing puteți alege profilele dintr-o colecție vastă de culori și nuanțe.

Astfel asortarea culorii profilelor cu tipul materialului din compoziția ușii sau cu accesorile deja existente în încăpere devine mai ușoară, iar rezultatul este cel așteptat.

 

Sticlă

Sticlă clară, sticlă sablată și oglindă

Sistemele de glisare realizate de ABI Mobilier permit construcția unei uși integral din sticlă. În funcție de destinația acesteia, sticla poate avea un grad de opacitate scăzut (geam clar), ridicat (geam sablat) sau cu capacitate de reflexie (oglindă), cât și sticlă cu diverse tente de culoare (fumuriu, verde, etc).

Pentru a păstra standardele privind siguranța utilizării, sticla poate fi securizată, diminuând astfel riscurile de accidentare în cazul spargerii.

Sticlă colorată

Personalizare cu folie colorată

Geamul colorat reprezintă unul din cele mai folosite materiale în compoziția unei uși glisante. Sticla colorată există în variată vopsită sau sticlă clară cu folie colorată.

Cea din urmă variantă este și cea mai atrăgătoare datorită numărului mare de nuanțe și datorită securizării împotriva spargerii ce rezultă în urma aplicării foliei.

 


PAL melaminat

Peste 100 de nuanțe disponibile

PAL-ul melaminat ajută la asortarea sistemului de glisare cu mobilierul existent sau cu dressing-ul din care face parte. Mostrarul disponibil conține peste 100 de nuanțe și culori din care puteți să alegeți.

Imagini

Personalizare cu imagine

Pentru clienții ce doresc să își exprime personalitatea într-un mod vizibil oferim serviciul de printare și laminare a diverselor materiale ce intră în componența ușii.

Astfel o banală ușă glisantă se poate transforma într-o piesă de mobilier cu design unic perfect încadrată în ambientalul spațiului destinat.