SISTEME UȘI GLISANTE

Home /  Mobila la comanda /   USI GLISANTE /  SISTEME UȘI GLISANTE

Sistem de glisare PROFI

Sistem profesional de glisare

Sistemul pentru uși glisante PROFI este un sistem profesional ce oferă clienților un număr variat de posibilități. Tinând cont de nevoile și dorintele utilizatorilor au fost create nu mai puțin de șase profile verticale universale. Datorită particularităților de construcție, aceste mânere sunt potrivite pentru materiale de grosimi diferite, între 4 și 18 mm.

Ușile glisante realizate cu sistemul PROFI pot avea până la 3000 mm înaltime și 1200 mm lățime. Posibilitatea ajustării înălțimii ușii cu până la 20 mm înălțime reprezintă un avantaj excepțional. PROFI este un sistem de glisare stabil și silențios.

 

Sistem de glisare FLY

Fără găurirea podelei

Sistemul de uși glisante cu profile din aluminiu FLY vă oferă beneficiul unei functionalități impecabile dată de calitatea concepției sistemului și a materialelor folosite, dublată de valențe estetice ireproșabile datorate calității tăieturilor și finisajelor.

Ușile glisante FLY au sistemul de glisare montat la partea superioara a ușii iar în partea de jos, în loc de a doua sină, au o rolă de ghidare care asigură deplasarea ușii fară a necesita montarea unei șine pe podea.

Sistem de glisare EKO

Sistem de glisare economic

Sistemul de aluminiu EKO este un sistem economic de uși glisante ce oferă un nivel excepțional în calitate și durabilitate la un preț scăzut. Sistemul EKO este compus din două cele mai populare forme de profile verticale. Un mâner universal potrivit pentru materialele de umplutură de 4 mm, 10 mm și un mâner pentru pal de 18 mm grosime.

Ușile glisante realizate cu sistemul EKO pot avea până la 2700 mm înălțime și 1000 mm lățime. Înălțimea ușii se poate ajusta cu până la 20 mm. Modul de asamblare simplu și rapid al unei uși oferă un avantaj deosebit.

EKO este sistemul de glisare cu cel mai bun raport calitate-preț existent.

Sistem de glisare MODENA

Modern, luxos și cu un design excepțional

Sistemul de aluminiu MODENA este un sistem de uși glisante modern și luxos cu un design excepțional datorită celor două tipuri de mânere cu linii fine și șase culori inedite.

Particularitățile sistemului MODENA încurajează creativitatea și căutarea unor soluții de ultimă generație în designul dressingurilor. Profilul de legătură îngust a fost creat special pentru a pune în evidentă modernismul și unicitatea dulapurilor tip dressing. În același timp, mânerul scobit fixat în profilul de legătură lat îi oferă dressingului un design neconvențional și usurință în utilizare.